Snabba scones

Grahamscones. Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!

Hellre ett halvfyllt förråd med inspirationen i behåll än ett proppfullt utan matglädje "

Magnus Carlstedt, mannen bakom Peppar&Salt-nätverket har här sin blogg "Peppar, och en nypa salt".

"Peppar, och en nypa salt"

 

Kupapotatisrensaogräsplanterautbönorstaplasistaveden... "

Fia, matglad hobbyodlare som skriver om livet på gården på Österlen. Om att odla och ta hand om grönsaker i allmänhet och vegetarisk mat i synnerhet.

"Hönsafötter&Gulerötter"

En kvart senare kunde vi äta en raw choklad råtta"

Jahna Lund, eko-älskande kock och tvåbarnsmamma med ett brinnande intresse för Raw Food. Skriver om Levande Föda för alla åldrar. Hälsa, näring, färg och form lämnar inte smaklökarna hemma - tvärtom!

"Groddar&Grönt"

Brödbaket som följde fick bli triumfen på återkomsten, hej vad det går"

Simon, unga killen i början av vuxenlivet som bloggar om sitt utforskande av matlagningsvärlden och ger sin syn på vikten av bra råvaror

"Efter behag"

Fisksoppa

Lyxig soppa för många. Flera sorters fisk och räkor förvandlar fisksoppan till en riktig festrätt!

Snabba scones

Grahamscones. Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Prenumerera direkt! Gratis!

Glace au four

Glass i ugn? Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
Under portalen Peppar och salt samlas Magnus Carlstedts uppskattade receptsajter. Webbplatserna når nu en mångmiljonpublik med mer än 100 000 unika besökare i veckan.

Läs mer ...