Piroger

Grönkålsfyllda piroger På sistone har grönkålen uppmärksammats för sina hälsoeffekter. Smaken är dessutom fantastisk! Baka en stor sats piroger och frys in.

När barnen frågar slingrar jag mej som en utrotningshotad ål. – Nä… favoriträtt… Jag tycker ju om så många saker…"

Magnus Carlstedt, mannen bakom Peppar&Salt-nätverket har här sin blogg "Peppar, och en nypa salt".

"Peppar, och en nypa salt"

 

Kupapotatisrensaogräsplanterautbönorstaplasistaveden... "

Fia, matglad hobbyodlare som skriver om livet på gården på Österlen. Om att odla och ta hand om grönsaker i allmänhet och vegetarisk mat i synnerhet.

"Hönsafötter&Gulerötter"

En kvart senare kunde vi äta en raw choklad råtta"

Jahna Lund, eko-älskande kock och tvåbarnsmamma med ett brinnande intresse för Raw Food. Skriver om Levande Föda för alla åldrar. Hälsa, näring, färg och form lämnar inte smaklökarna hemma - tvärtom!

"Groddar&Grönt"

Brödbaket som följde fick bli triumfen på återkomsten, hej vad det går"

Simon, unga killen i början av vuxenlivet som bloggar om sitt utforskande av matlagningsvärlden och ger sin syn på vikten av bra råvaror

"Efter behag"

Baka med rotfrukter!

Morotskaka med honung Vi stoppar gärna rotfrukter i efterrätten - en morotskaka förstås! Len glasyr med honung blir pricken över i.

Enkelt och gott med äpple

Äppelpaj med kanel Är det världens godaste äppelpaj? Nåja, det finns många som slåss om titeln men det här är en riktig favorit med klassiska smakkombon äpple och kanel
Prenumerera direkt! Gratis!

Sås

Rhodeislandsås Snygg färg har rhodeislandsåsen som lyfter salladen eller kanske hamburgaren till nya höjder.
Under portalen Peppar och salt samlas Magnus Carlstedts uppskattade receptsajter. Webbplatserna når nu en mångmiljonpublik med mer än 100 000 unika besökare i veckan.

Läs mer ...