Cannelloni

Färsk pasta, fylld med gräddig lax och ost! En gjuten helgrätt som passar hela veckan…

Hellre ett halvfyllt förråd med inspirationen i behåll än ett proppfullt utan matglädje "

Magnus Carlstedt, mannen bakom Peppar&Salt-nätverket har här sin blogg "Peppar, och en nypa salt".

"Peppar, och en nypa salt"

 

Kupapotatisrensaogräsplanterautbönorstaplasistaveden... "

Fia, matglad hobbyodlare som skriver om livet på gården på Österlen. Om att odla och ta hand om grönsaker i allmänhet och vegetarisk mat i synnerhet.

"Hönsafötter&Gulerötter"

En kvart senare kunde vi äta en raw choklad råtta"

Jahna Lund, eko-älskande kock och tvåbarnsmamma med ett brinnande intresse för Raw Food. Skriver om Levande Föda för alla åldrar. Hälsa, näring, färg och form lämnar inte smaklökarna hemma - tvärtom!

"Groddar&Grönt"

Brödbaket som följde fick bli triumfen på återkomsten, hej vad det går"

Simon, unga killen i början av vuxenlivet som bloggar om sitt utforskande av matlagningsvärlden och ger sin syn på vikten av bra råvaror

"Efter behag"

Hembakat bröd

Finns det något som går upp mot doften av nybakat bröd? Satsa på ett gott surdegsbröd som passar både till mat och som frukostbröd.

Helgkyckling

Lättlagad kyckling. Filéer i ugn, fyllda med smakrik korv…Lätt nog för vardagen – gott nog för helgen!
Prenumerera direkt! Gratis!

Glace au four

Glass i ugn? Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
Under portalen Peppar och salt samlas Magnus Carlstedts uppskattade receptsajter. Webbplatserna når nu en mångmiljonpublik med mer än 100 000 unika besökare i veckan.

Läs mer ...