Laxrätter

Äppelfylld lax i ugn Lite tid att laga tar den, laxen, men med alla höstiga tillbehör gör den sig till såväl finmiddag som kall på buffé.

Magnus Carlstedt

Chefredaktör, skribent och fotograf

Magnus Carlstedt är matskribenten och fotografen som står bakom flera av landets nu mest uppskattade och lästa webbplatser om mat.

Magnus har länge haft ett genuint matintresse och har tidigare drivit café och cateringrörelse. Han har en bakgrund som journalist och fotograf för dagstidning och specialpress. I arbetet med pepparochsalt.se förenar han dessa båda sidor.

I dag leder han arbetet på redaktionen och arbetar enbart med recept och fotografering för de egna webbplatserna.

 

Vardagsfavorit i egen tappning

Fiskpinnar Hemgjorda fiskpinnar slår frysdiskens med hästlängder.

Laxrätter

Äppelfylld lax i ugn Lite tid att laga tar den, laxen, men med alla höstiga tillbehör gör den sig till såväl finmiddag som kall på buffé.
Prenumerera direkt! Gratis!

Frukostbullar

Morotsbullar Saftiga frukostbullar med rivna morötter startar dagen på rätt sida.
Under portalen Peppar och salt samlas Magnus Carlstedts uppskattade receptsajter. Webbplatserna når nu en mångmiljonpublik med mer än 100 000 unika besökare i veckan.

Läs mer ...