Helgkyckling

Lättlagad kyckling. Filéer i ugn, fyllda med smakrik korv…Lätt nog för vardagen – gott nog för helgen!

Magnus Carlstedt

Chefredaktör, skribent och fotograf

Magnus Carlstedt är matskribenten och fotografen som står bakom flera av landets nu mest uppskattade och lästa webbplatser om mat.

Magnus har länge haft ett genuint matintresse och har tidigare drivit café och cateringrörelse. Han har en bakgrund som journalist och fotograf för dagstidning och specialpress. I arbetet med pepparochsalt.se förenar han dessa båda sidor.

I dag leder han arbetet på redaktionen och arbetar enbart med recept och fotografering för de egna webbplatserna.

 

Fisksoppa

Lyxig soppa för många. Flera sorters fisk och räkor förvandlar fisksoppan till en riktig festrätt!

Snabba scones

Grahamscones. Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Prenumerera direkt! Gratis!

Surdegsbröd

Finaste limporna Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
Under portalen Peppar och salt samlas Magnus Carlstedts uppskattade receptsajter. Webbplatserna når nu en mångmiljonpublik med mer än 100 000 unika besökare i veckan.

Läs mer ...