Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Magnus CarlstedtChefredaktör, skribent och fotografMagnus Carlstedt är matskribenten och fotografen som står bakom flera av landets nu mest uppskattade och lästa webbplatser om mat. Magnus har länge haft ett genuint matintresse och har tidigare drivit café och cateringrörelse. Han har en bakgrund som journalist och fotograf för dagstidning och specialpress. I arbetet med pepparochsalt.se förenar han dessa båda sidor. I dag leder han arbetet på redaktionen och arbetar enbart med recept och fotografering för de egna webbplatserna.
Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Surdegsbröd
Finaste limporna
Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
|
|