Snabba scones

Grahamscones. Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!

Löftesrika våfflor

I år blev det inga nyårslöften. Därför vill jag göra en sen komplettering, nämligen Vårfrudagen till ära - eller våffeldagen i folkmun. Just i folkmun tycks våfflan vara så många sorters våfflor och olika våffeljärn och märkliga våffelmixar det finns. Hur som helst lovar jag att äta minst lika många våfflor nästa år. Inte för att det blev så få igår heller, men idag fanns smeten kvar och då behövde inte lunchen bli något problem. Min kreativa svärmor kom genast med förslag på våffelrest-rätter, det ena märkligare än det andra: våffelsmörgåstårta, våffelpizza, eller varför inte våffel-enchiladas och våffelquesadillas... Inte för att de våffelpålägg vi faktiskt åt var så trista de heller: majonnäs, guacamole, oliver, fefferoni, kapris, fetaost, ketchup i en salig röra. Gott, jag lovar! Det är som om allting blir gott på våfflor. Mitt löfte blir nog inte speciellt svårt att hålla.

26 mars 2012


Hembakat bröd

Finns det något som går upp mot doften av nybakat bröd? Satsa på ett gott surdegsbröd som passar både till mat och som frukostbröd.

Snabba scones

Grahamscones. Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Prenumerera direkt! Gratis!

Frukostbullar

Morotsbullar Saftiga frukostbullar med rivna morötter startar dagen på rätt sida.
Under portalen Peppar och salt samlas Magnus Carlstedts uppskattade receptsajter. Webbplatserna når nu en mångmiljonpublik med mer än 100 000 unika besökare i veckan.

Läs mer ...