Snabba scones

Grahamscones. Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!

Kravlös högtid

Vädret i Sverige just nu är väl på allas läppar förstås, och det kanske tar lite udden av påsken. Ändå är det en högtid jag tycker mycket om. Den tillåter mig att strunta i den och det är så vilsamt. Någon vecka före kommer jag att tänka på att visstja, det är ju påsk! Vad trevligt! Och sen kan man frossa i narcisser och kaniner - eller låta bli. Och välja vem som ska komma på påskmiddag. Eller om någon ska komma alls? Den påsk jag minns bäst är nog när vi helt sonika packade picknickkorgen, tog med en god vän och målade samt gömde ägg i en glänta i skogen. Inga obligatoriska lutfiskar eller grönkål. Koka några ägg kan väl de flesta? Och äta godis förstås. Glad påsk!

26 mars 2013


Hembakat bröd

Finns det något som går upp mot doften av nybakat bröd? Satsa på ett gott surdegsbröd som passar både till mat och som frukostbröd.

Snabba scones

Grahamscones. Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Prenumerera direkt! Gratis!

Glace au four

Glass i ugn? Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
Under portalen Peppar och salt samlas Magnus Carlstedts uppskattade receptsajter. Webbplatserna når nu en mångmiljonpublik med mer än 100 000 unika besökare i veckan.

Läs mer ...