Snabba scones

Grahamscones. Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!

Cameleonte - En helt vanlig superhjälte

Jag läser till lärare och dramapedagog på Malmö Högskola, för tillfället håller jag bl.a. på med mitt examensarbete, vilket är en enormt tidskrävande process, särskillt när man har barn och vill vara med dem hela tiden. =)

Mitt projekt är bl.a. att skriva en barnbok som innehåller raw food recept och musik med ett övergripande tema på hälsa och miljö. Man får följa en pojke som kallar sig Cameleonte och hur fantiserar om att vara en superhjälte. Han bor med sin familj som består utav en hälsofanatisk mamma och en smula överdriven miljöaktivist till pappa samt en helt vanlig lillebror. Tillsammans lagar de mat och hittar på saker ute i naturen. Bilderna till har jag ritat med laptopens helt vanliga styrplatta, i photoshop. Bilderna blir på så vis barnsliga och "okorrekta", vilket är precis min mening. Det är absolut inte så att jag inte kan bättre ;-) 

Jag fyllde 30 år i måndags också... Fylla år är alltid kul! =)

Jag har en rolig sak på gång, en spiralizer! Med den kan man göra krulliga nudlar och annat av grönsaker. Jätte kul ska det bli att prova den!

Kolla länken: http://www.ravarubutiken.se/kokstillbehor/spirali-spiralskarare.php?XBLG23112=258505001115ac0ccfd9ebdae0779bcf

26 april 2012


Pepparkakor

Klassiskt hela julen! Riktigt goda, hembakta pepparkakor...

Snabba scones

Grahamscones. Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Prenumerera direkt! Gratis!

Surdegsbröd

Finaste limporna Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
Under portalen Peppar och salt samlas Magnus Carlstedts uppskattade receptsajter. Webbplatserna når nu en mångmiljonpublik med mer än 100 000 unika besökare i veckan.

Läs mer ...