Snabba scones

Grahamscones. Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!

Bland kameror och kastruller:
Det är vi som gör pepparochsalt.se!

Bloggare, matintresserade och fotografer… det är många som gör pepparochsalt till vad det är idag.

Receptnätverkets fasta redaktion består däremot av fem personer.  

Magnus Carlstedt

Chefredaktör och en av de som startade receptnätverket 2007. Har en bakgrund som journalist och fotograf men har också arbetat praktiskt med mat. Har bland annat byggt upp och drivit eget café och cateringrörelse.

Leder arbetet på redaktionen. Provar ut recept och fotograferar.

Linus Glansholm

Systemarkitekt och en av grundarna. Ansvarig ugvivare och publiser LitteraturMagazinet Mat. VD Framkant Media AB.

Älskar surdegsbröd och långkok. Utvecklar och förvaltar plattformen och webbplatserna som bär Pepparochsalt-nätverket.

linus.glansholm@litteraturmagazinet.se

Vill du komma i kontakt med redaktionen gör du det enklast med ett mejl till redaktionen@pepparochsalt.se

Pepparkakor

Klassiskt hela julen! Riktigt goda, hembakta pepparkakor...

Snabba scones

Grahamscones. Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Prenumerera direkt! Gratis!

Glace au four

Glass i ugn? Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
Under portalen Peppar och salt samlas Magnus Carlstedts uppskattade receptsajter. Webbplatserna når nu en mångmiljonpublik med mer än 100 000 unika besökare i veckan.

Läs mer ...