Snabba scones

Grahamscones. Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!

Bland kameror och kastruller:
Det är vi som gör pepparochsalt.se!

Bloggare, matintresserade och fotografer… det är många som gör pepparochsalt till vad det är idag.

Receptnätverkets fasta redaktion består däremot av fem personer.  

Magnus Carlstedt

Chefredaktör och en av de som startade receptnätverket 2007. Har en bakgrund som journalist och fotograf men har också arbetat praktiskt med mat. Har bland annat byggt upp och drivit eget café och cateringrörelse.

Leder arbetet på redaktionen. Provar ut recept och fotograferar.

Linus Glansholm

Systemarkitekt och en av grundarna. Ansvarig ugvivare och publiser LitteraturMagazinet Mat. VD Framkant Media AB.

Älskar surdegsbröd och långkok. Utvecklar och förvaltar plattformen och webbplatserna som bär Pepparochsalt-nätverket.

linus.glansholm@litteraturmagazinet.se

Sofia Carlstedt

Matskribent och stylist. Brinner för god vegetarisk mat, skapar kreativa kombinationer i sina recept och bakar gärna med surdeg. Står för redaktionens största samling antikt porslin…

Provar ut recept. Står för styling på många av våra bilder.

Peter Carlstedt

Pepparochsalts matfotograf. Har förutom ett stort matintresse en fot i designvärlden där han sysslat med smyckesdesign och textiltryck.

Matfoto och receptutprovning.


Vill du komma i kontakt med redaktionen gör du det enklast med ett mejl till redaktionen@pepparochsalt.se

Julvarmt

Laxpaj till jul Lax och schalottenlök i pajen för julbordet!

Snabba scones

Grahamscones. Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Prenumerera direkt! Gratis!

Surdegsbröd

Finaste limporna Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
Under portalen Peppar och salt samlas Magnus Carlstedts uppskattade receptsajter. Webbplatserna når nu en mångmiljonpublik med mer än 100 000 unika besökare i veckan.

Läs mer ...