Snabba scones

Grahamscones. Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!

Tid är mat

Jag har en pastamaskin. Mer fräckt välkromad än motorcykeln står den där och glänser i väntan på rätt tid för en tur. (Inte i garaget alltså, utan i kökshyllan…) Och i motsats till tvåhjulingar passar pasta precis lika bra när det regnar. Eller kanske ännu bättre. Godare på något sätt. Och roligt! Det är bara det där med tiden… Den som påstår att tid är pengar fattar ingenting. Tid är mat! För ska jag dra ihop en hemlagad ravioli med svampfyllning från grunden tar det några timmar. Tid är god mat! Men framförallt rolig mat. Mat som man pysslar med i lugn och ro. Självklart utan ängslig prestationsångest över vad gästerna ska tycka. Typ som en långjäst limpa där smakämnena fått växa fram utan att någon stressar. Jag tror jag satsar på en långsam pasta till helgen. Får fixa snacks till förrätt för att vinna tid. För rolig mat är värd sitt pris. Det riskerar att bli sent och grymt gott!

12 april 2012


Hembakat bröd

Finns det något som går upp mot doften av nybakat bröd? Satsa på ett gott surdegsbröd som passar både till mat och som frukostbröd.

Snabba scones

Grahamscones. Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Prenumerera direkt! Gratis!

Surdegsbröd

Finaste limporna Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
Under portalen Peppar och salt samlas Magnus Carlstedts uppskattade receptsajter. Webbplatserna når nu en mångmiljonpublik med mer än 100 000 unika besökare i veckan.

Läs mer ...