Snabba scones

Grahamscones. Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!

Svårt och lätt

Idag blir det något enkelt till middag. Några få ingredienser bara. Fast är det så enkelt egentligen? Jag kan inte sluta fascineras av hur något så enkelt kan smaka så bra. Samtidigt som samma råvaror kan bli rena katastrofen. Säg tillexempel att du ska laga en soppa. Du har potatis, lök, purjolök, buljongtärning och en skvätt grädde. Okej, lite timjan också och kanske en klyfta vitlök. Så få ingredienser och trots det så många sätt att tillaga dem till en soppa! Bortsett från sådant som om soppan ska vara slät och krämig eller klar… Hur länge och hårt du fräser löken, om purjolöken steks eller inte, om potatisen är fintärnad eller inte, när du tillsätter buljongen, när och hur du tillsätter vitlöken och kryddorna… Allt påverkar smaken! Plötsligt blir det inte lika enkelt. Men väldigt mycket mera spännande. Och gott!

5 mars 2012


Hembakat bröd

Finns det något som går upp mot doften av nybakat bröd? Satsa på ett gott surdegsbröd som passar både till mat och som frukostbröd.

Snabba scones

Grahamscones. Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Prenumerera direkt! Gratis!

Frukostbullar

Morotsbullar Saftiga frukostbullar med rivna morötter startar dagen på rätt sida.
Under portalen Peppar och salt samlas Magnus Carlstedts uppskattade receptsajter. Webbplatserna når nu en mångmiljonpublik med mer än 100 000 unika besökare i veckan.

Läs mer ...