Snabba scones

Grahamscones. Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!

Stilla morgon?

God morgon! Inte det? Jobbtankar, sjuka barn och snöstorm utanför… Okej, det är inte varje morgon man vaknar lika glittrande som i sängreklamen. Här är det ett faktum: Morgonstund har dåligt humör men god aptit. Efter två koppar te börjar livet snurra lite snyggare. Finns det bröd och ost kan jag snart börja prata.

Bjuder du på nybakade frallor eller gifflar med riktigt smör och en hemkokt marmelad?! Plötsligt viker mörkret undan och en dubbel espresso kommer nersinglande från himlen till tonerna av äggvattnet som kokar! En ängel drar igång det belgiskavåffeljärnet och vispar smet i en bunke stor som ett badkar samtidigt som konfetti regnar över frukostbordet där familjen häpet förser sig med läckerheter (utan att kasta gröt eller skrika på varandra).

Tänk om varje morgon kunder vara så här…

24 november 2010


Kommentar av Lottie
2 december 2010

Låter underbart!

Te är det bästa som finns!

Hembakat bröd

Finns det något som går upp mot doften av nybakat bröd? Satsa på ett gott surdegsbröd som passar både till mat och som frukostbröd.

Snabba scones

Grahamscones. Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Prenumerera direkt! Gratis!

Glace au four

Glass i ugn? Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
Under portalen Peppar och salt samlas Magnus Carlstedts uppskattade receptsajter. Webbplatserna når nu en mångmiljonpublik med mer än 100 000 unika besökare i veckan.

Läs mer ...