Snabba scones

Grahamscones. Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!

Sol och mat

Solen vräker ner generöst över verandan och man drar sig för att gå tillbaka till kontoret. I synnerhet då lunchen bestod av resterna av söndagens laxlasagne. Visserligen utan italienskt rödvin. Men ändå. Mätt blev man och sådär behagligt slö av maten och vårsolen.
Än så länge är vädret kyligt nog för rejäl mat. Grytor av alla slag. Gratänger med massor av smak gör det lättare att förlika sig med regn och vårvindar. Och bröd – massor av gott bröd…
Tids nog kommer värmen. Kanske är det ändå dags för något lättare när solen skiner? En matig pastasallad går att servera ljummen och matchar fågelsången utmärkt!

12 mars 2012


Hembakat bröd

Finns det något som går upp mot doften av nybakat bröd? Satsa på ett gott surdegsbröd som passar både till mat och som frukostbröd.

Snabba scones

Grahamscones. Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Prenumerera direkt! Gratis!

Glace au four

Glass i ugn? Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
Under portalen Peppar och salt samlas Magnus Carlstedts uppskattade receptsajter. Webbplatserna når nu en mångmiljonpublik med mer än 100 000 unika besökare i veckan.

Läs mer ...