Snabba scones

Grahamscones. Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!

Julafton hela veckan

Det är full jul i pepparochsalts kök. Pytsar med grönkål och janssons frestelse samsas med kolakok, knäckformar och brända mandlar. Vi firar julen tidigt, grundligt och i största tänkbara format. Egentligen är jag ingen julfantast. Har alltid tänkt att jul firar vi i julveckan. Så glittret kan vänta till dess. Men så var det ju det här med maten... Det håller ju inte att vänta med julrecepten till jul - då ska allt vara lagat, fotograferat och finnas ute för alla julmatshungriga. Så även om det kan kännas lite märkligt med julknäck i mitten av november är ni nu i början av december helt imprengerade med saffran, glögg och sillspad. Köket liknar ett ständigt julbord och luktar som en konfektfabrik. Frågan är hur länge vi kan fira jul? Såklart fram till påska!

2 december 2011


Hembakat bröd

Finns det något som går upp mot doften av nybakat bröd? Satsa på ett gott surdegsbröd som passar både till mat och som frukostbröd.

Snabba scones

Grahamscones. Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Prenumerera direkt! Gratis!

Surdegsbröd

Finaste limporna Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
Under portalen Peppar och salt samlas Magnus Carlstedts uppskattade receptsajter. Webbplatserna når nu en mångmiljonpublik med mer än 100 000 unika besökare i veckan.

Läs mer ...