Snabba scones

Grahamscones. Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!

Matdrömmar

Det går inte att leva på luft och kärlek allena, det är sant. Lite mat krävs också. Men ibland undrar jag om inte drömmen om mat är större än maten i sig själv. Surdegsbagaren är aldrig så lycklig som när hon ser degen jäsa och i fantasin njuter av det nygräddade brödet. Aldrig är hemmakocken så glad som när köket är fyllt med råvaror. Än så länge finns ingenting gott att äta eller bjuda på. Men alla möjligheter är där, i din hand! Och det är den möjligheten som är hela grejen. Det är därför du oftast blir gladare om du får planera och drömma om vad du ska laga och äta istället för att sätta dig vid ett dukat bord. Eller förenklat – bakar du pizzan själv kan du njuta av den från det att du sätter degen tills du svalt sista tuggan. Annars börjar smaken först när du öppnar kartongen… Där tror jag mycket av matglädjen bottnar. En sjyst pizzabotten för matglädje helt enkelt.

18 april 2013


Hembakat bröd

Finns det något som går upp mot doften av nybakat bröd? Satsa på ett gott surdegsbröd som passar både till mat och som frukostbröd.

Snabba scones

Grahamscones. Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Prenumerera direkt! Gratis!

Glace au four

Glass i ugn? Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
Under portalen Peppar och salt samlas Magnus Carlstedts uppskattade receptsajter. Webbplatserna når nu en mångmiljonpublik med mer än 100 000 unika besökare i veckan.

Läs mer ...