Snabba scones

Grahamscones. Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!

Julvaka light

Årets första riktiga frostnätter är passerade och när vi väl vant oss är det som om julen kastar sig över oss med full kraft. Men egentligen gör vi helt galet när vi hastar genom den kalla, mörka årstiden i turbofart på väg mot julen. Naturen går ner i viloläge och kanske kan vi också unna oss det? Säkert är det svårt att gå i ide om vi inte är vana, men det är någonting skönt med tanken på att skruva ner farten vintertid. Något behagligt i att slippa vara ute i rusket och istället summera och vila. Kanske är detta rätt tid att fylla skafferiet, inte för att klara julkalas med släkten, utan för att känna lugn och ro. Kura skymning i väntan på julen. För att vara pigg nog att njuta av både mat och umgänge då!

28 november 2013


Hembakat bröd

Finns det något som går upp mot doften av nybakat bröd? Satsa på ett gott surdegsbröd som passar både till mat och som frukostbröd.

Snabba scones

Grahamscones. Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Prenumerera direkt! Gratis!

Glace au four

Glass i ugn? Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
Under portalen Peppar och salt samlas Magnus Carlstedts uppskattade receptsajter. Webbplatserna når nu en mångmiljonpublik med mer än 100 000 unika besökare i veckan.

Läs mer ...