Snabba scones

Grahamscones. Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!

Julefrid? Inte än på länge!

”Men hur kunde det blir jul så fort?!” Hur många gånger den senaste veckan har du hört någon säga ungefär sådär? Ofta med lätt darr på rösten. Och ofta på språng, halvvägs till barnens julavslutning på simskolan, julbordet på jobbet, julklappshopping eller någon annan av alla saker som bara måste hinnas med. Just nu. Okej: Jag har sagt det själv. Och det är inte första året jag tänker så. Det är så med julen. Den slänger sig över en utan förvarning. Därför blir de egna projekten i köket något jag kommer fram till först framåt natten. Först när lugnet lagt sig och några försiktiga flingor landar på taket. Julefrid? Nej. Inte på länge än. Men jag tror inte det gör så mycket. Om julen kommer utan förvarning så gör säker julfriden det också. Fram till dess får det bli julstök i full fart. Precis som varje år.

10 december 2017


Hembakat bröd

Finns det något som går upp mot doften av nybakat bröd? Satsa på ett gott surdegsbröd som passar både till mat och som frukostbröd.

Snabba scones

Grahamscones. Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Prenumerera direkt! Gratis!

Surdegsbröd

Finaste limporna Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
Under portalen Peppar och salt samlas Magnus Carlstedts uppskattade receptsajter. Webbplatserna når nu en mångmiljonpublik med mer än 100 000 unika besökare i veckan.

Läs mer ...