Snabba scones

Grahamscones. Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!

Det enkla är det fina

bland behvöver man gå till botten med saker. Stod i köket och mixtrade med en sås. Kryddade lite förstrött och tänkte på annat samtidigt som jag tittade till en stek, vispade en dressing, rev ner rotsaker och letade i kylen efter mera ost. Varför är det så lätt att överdriva maten? Det är som om vi alltid tror att mycket är bättre än lite. När det i själva verket är tvärt om. Till exempel... Om jag väljer mellan att bjuda på en sorts bröd eller två till maten så väljer jag gärna två. Men om det innebär att jag blir tvungen att välja bröd från frysen? Eller till och med köpa bröd? Då är det självklart bättre med en sorts färskt, hembakat bröd. Och så är det med mycket. Det är så lätt att lägga till. Ju flera plockrätter man sätter fram desto fler får man för sig att det behövs. Hur såsen blev? Inte så lyckad kanske, jag var ju upptagen med annat. Tror jag ska satsa på middagar med endast en rätt ett tag. Bara som ett test.

8 november 2010

Din signatur: 
4981
 

Härligt att höra, jag har ibland tänkt samma sak!

- tillfälligt insnöad, 9 november 2010

Svara på den här kommentaren

Pepparkakor

Klassiskt hela julen! Riktigt goda, hembakta pepparkakor...

Snabba scones

Grahamscones. Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Prenumerera direkt! Gratis!

Frukostbullar

Morotsbullar Saftiga frukostbullar med rivna morötter startar dagen på rätt sida.
Under portalen Peppar och salt samlas Magnus Carlstedts uppskattade receptsajter. Webbplatserna når nu en mångmiljonpublik med mer än 100 000 unika besökare i veckan.

Läs mer ...