Snabba scones

Grahamscones. Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!

Spring, hacka fixa!

Skriver detta inlägg mitt under tiden jag lagar mat, och jag gillar! 

Har alltid varit den som gör saker med tempo, lite (läs mycket) stress fixar allt, och matlagningen är självklart inget undantag! Då jag lagar mat skall det i bakgrunden finnas musik med högt tempo, saker och ting skall vara där dem ska och helst av allt skall det finnas en tidspress, typ att tunnelbanan går om 30 min och jag har inte börjat laga mat, då mår jag som bäst. 

Löken ska hackas med lite aggressivitet och hat i blicken, vattnet skall hinna koka precis i tid tills dess att man hunnit klart med den föregående delen.

Jag vet inte om det ligger i att jag är stressad till naturen eller att jag helt enkelt vuxit in i att njuta av det men jag tycker verkligen det gör hela matlagningen roligare.

Idag blev det hemgjorda köttbullar, läste någon gång för en tid sen då jag tänkte göra hamburgare att man kunde blanda i typ teriyaki-sås. Sådan fanns inte hemma för tillfället så istället blev det en chansning på Worchestshire-sås, blev inte så tokigt :)

Men men, nu måste jag äta, snart ska jag ju iväg!

/Simon

7 oktober 2010

Din signatur: 
4891
 

hemgjorda köttbullar, mums!

- Hanna, 7 oktober 2010

Svara på den här kommentaren

Hembakat bröd

Finns det något som går upp mot doften av nybakat bröd? Satsa på ett gott surdegsbröd som passar både till mat och som frukostbröd.

Snabba scones

Grahamscones. Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Prenumerera direkt! Gratis!

Glace au four

Glass i ugn? Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
Under portalen Peppar och salt samlas Magnus Carlstedts uppskattade receptsajter. Webbplatserna når nu en mångmiljonpublik med mer än 100 000 unika besökare i veckan.

Läs mer ...